Hej verden

Så er der kommet endnu en blogger til verden 🙋

Jeg vil benytte mit første blog indlæg, til at fortælle lidt mere om hvem jeg er og hvem I vil komme til at følge her på bloggen.

Mit navn er Lykke Nystrup, jeg er en ung pige på 21år. Jeg bor i Odense sammen med min kæreste Jesper på 25år, men vi flytter snart tilbage til Sønderjylland, hvor vi også oprindeligt kommer fra. Dette skyldes at Jesper er blevet tilbudt en restaurantchef stilling i Vejen, så derfor skal vi flytte tættere på hans nye job – men nu skulle det her indlæg jo ikke handle om Jesper, men mere om mig😌😍

Jeg er vild med mode, skønhed og indretning. Jeg elsker selv at inspirere andre, og håber på at kunne inspirere jer her på bloggen. Bloggen vil omhandle mode og livestil og I vil få glimt af min hverdag.

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

2 kommentarer

    1. Hihi taak! :-*
      Vi har fundet en lejlighed i feld, som vi flytter i til 1. juli. Men stadig ikke så langt fra Kolding jo:-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *