Nude loafer

Hej Ladies!

Jeg fik mig lige de her super fine nude loafers med hjem i dag, kunne simpelthen ikke stå for dem!

Disse fine loafers er fra Diechmann’s kollektion, som hedder Ellie Goulding for Diechmann og kan købes her . Der er så mange fine sko blandt den kollektion! Jeg er vild med de fine detaljer, som der er på skoen og den fine lyse sarte farve🙌 De findes også i en fin grå farve. Jeg havde SÅ svært ved at vælge hvilken en af dem jeg skulle købe!! Men det blev altså den lyse nude jeg valgte. Er så vild med nude og rosa for tiden, så selvfølgelig skulle de da være i nude😍

De bliver perfekte her til sommer, til bare ben og en kjole! Sammen med et par bukser bliver de også super fine, så de kan gå sammen med det meste🙈 De bliver gode her til overgangen mellem at gå med strømpebukser og bare ben, da de går super godt sammen med begge dele.  

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *