Just do it!

Hej Ladies

Så kommer der et lidt mere personligt indlæg! Nemlig om mig og min træning🏃💨

Hvorfor skal det være såååå svært at komme afsted på den løbetur, i fitness eller ned på holdtræningen? 

Der kører 1.000 tanker rundt i hovedet på mig, hver eneste gang jeg skal afsted! Jeg kommer med så mange undskyldninger til mig selv; ‘’det er for koldt til en løbetur’’, ‘’jeg kunne lige se et afsnit først’’ ‘’årh jeg gider bare ikke’’ osv!? 😤👊

Men det er jo også bare sååå skønt hver gang at jeg har gjort det. Specielt når jeg har løbet en tur udenfor, jeg har det bare så godt! Er super glad, har en helt ny energi og kan bare mærke hvor meget det giver mig. Hver gang jeg står med den følelse, tænker jeg ‘’okay, næste gang må jeg tænke på den her følelse, så er det jo ikke så svært at komme afsted’’ og alligevel skal jeg tvinge mig selv afsted hver evig eneste gang. Er jeg virkelig den eneste som har det sådan?

Jeg er personligt rigtig dårlig til at styrketræne – i hvert fald hvis jeg er afsted selv. Det er lidt lettere for mig, bare at løbe en tur eller hoppe på løbebåndet og løbe der. Til gengæld er jeg blevet ret stor fan af stairmasteren, som er nede i det fitness center hvor jeg træner!

Jeg er også stor fan af holdtræning såsom stram op – ja totalt kliche, men jeg er altså øm i flere dage efter, så noget må det da give!

Blot lidt hverdags tanker herfra mig. Fortsat god dag til jer alle

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *