Girls night

Til venstre Dyrup, høje længst væk Vordingborg og til sidste Skærbæk

Smukke blomster jeg fik af Vordingborg

Hej Ladies

I torsdags havde jeg besøg af mine skønne piger, som jeg boede sammen med da jeg var et år i militæret sidste år😍

Det var så skønt at se dem igen og få tøse snakket en hel masse! Vi får simpelthen set hinanden alt for lidt, men det er så skønt når vi så endelig ses! Heldigvis er det hele bare som det plejer, når vi er sammen på trods af der går længe imellem at vi ses.

Nu kan I se i min billedtekst at jeg kalder pigerne ved bynavne, men selvfølgelig har de ”rigtige” navne! Da vi var i værnepligtige, blev man kaldt ved bynavn, mit var Sillerup. Så det hænger bare ved, at vi stadig kalder hinanden vores bynavne, det er faktisk lidt mærkeligt, når vi omtaler hinanden ved civilnavn. Selv Jesper kalder pigerne ved deres bynavn😅 Det er også dejligt at holde ved det gamle, det vækker nogle gode minder!

Vi fik lidt lækker aftensmad, som I kan se her på billederne. Vi noget bygotto med kylling og lidt forskelligt grønt til, bl.a. stegt mango med forårsløg – hvilket pigerne var lidt skeptiske omkring, indtil de smagte det 🙌  Så fik vi selvfølgelig også vin til – vin må man jo aldrig gå ned på😜👌

Til desserten forsøgte vi os med at lave en oreo, marsmellow brownie. Vi havde vældig store forventninger til den! Men den skuffe os en lille smule,men den blev dog spist 😅

Og flot blev den da også! Se lige engang 👅

Jeg elsker at bruge tid sammen med mine veninde, få snakket en hel masse om alt mellem himmel og jord og hygge en masse!

Jeg har været på arbejde her til morgen og vil nu tage en tur ned i fitness. I aften efter aftensmaden vil jeg tage ud for at ride Viktor (Viggo) – min hest, han er vidst ikke blevet præsenteret her på bloggen 😜 Det må han heller blive snarest!

Fortsat god lørdag til jer alle!

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *