GOODIEBOXHej Ladies!
Den bedste tid på måneden! 💃🙆 Nemlig tid til Goodiebox! Hver måned glæder jeg mig som et lille barn til jul, til når jeg modtager min Goodiebox – det er simpelhen sådan en skøn overraskelse at få.

Goodiebox er nok noget af det bedste jeg har valgt at forkæle mig selv med. Det er virkelig så skønt, hver måned at få denne lille lækre overraskelse med posten!
Der er næsten ikke noget bedre, end når jeg modtager mail om, at nu kan jeg hente min Goodiebox nede på posthuset – afsted med mig 🏃💨 Glæder mig altid til at se hvad der er i boksen!

Indtil videre har jeg været glad for det hele jeg har fået i mine Goodiebox og har været overrasket hver gang, over de lækre produkter som medfølger i Goodieboxen.

Så hvis du synes at du lige vil forkæle dig selv lidt hver måned, for kun 169,- så tilmeld dig Goodiebox lige her 

Jeg har været på arbejde hele weekenden, så selvom jeg hentede min Goodiebox i fredags på posthuset, har jeg først fået den åbent i dag! 😅  Jeg havde ikke fået den taget med i fredags, da jeg kørte til Sønderjylland, så den har bare lagt hjemme i Odense og ventede på mig hele weekenden.

I morgen har jeg fri og skal bl.a. bruge min fridag på at få lavet nye negle. Glæder mig meget til at få dem frisket op igen! De kommer selvfølgelig på bloggen i morgen.

Fortsat god søndag aften! Resten af min aften bliver på sofaen med et glas hvidvin og en god film med J.
Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *