So cute & fluffy

Hej Ladies 😘

I dag har jeg en fridag, vejret er desværre ikke det bedste i dag derfor er det super oplagt bare at blive indedøre i dag for at hygge og slappe af – så det vil jeg da gøre!

Til sådan en afslappende dag, har jeg selvfølgelig også de perfekte hygge sko – de er så søde og fluffy! Se dem lige engang😍 De er simpelthen perfekte til at tøffe rundt i hjemme i lejligheden, jeg er blevet ret glad for dem🌸 Jeg forelskede mig ret hurtigt i dem, da jeg så dem inde i butikken! De er specielle og anderledes, men lige noget for mig med det plys som er på dem. De kan købes her for sølle 149,- !!

Ved ikke helt om jeg har fortrudt at jeg ikke købte dem i lyserød – elsker jo lyserøde! Men tænkte at nu skulle jeg prøve at købe mig en ny farve istedet for næsten altid at vælge lyserød og rosa, så det blev denne fine lysegrå 🙏

Burde starte på at få pakket lejligheden ned, det er jo lige om lidt at vi skal flytte, men der er bare sååå meget at pakke 😩 Det er lidt uoverskueligt at pakke alt ned igen! Specielt fordi at vi ikke engang kommer i vores nye lejlighed endnu. Så skal have pakket de ting vi skal bruge og have med i sommerhuset også skal resten pakkes og hen til den nye lejlighed. Glæder mig så meget til 1. juli, hvor vi flytter ind. Bliver dejligt at indrette et nyt sted igen – det elsker jeg simpelthen bare at gøre! Og glæder mig til at vise mit nye hjem frem her på bloggen for jer alle sammen! 

Nu vil jeg smutte en tur ned i fitness for at få løbet lidt også en tur ud i centeret efter et par småting jeg mangler. Så måske jeg starter på at få pakket når jeg er hjemme igen😌

God mandag til jer alle!

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *