Rosa & ruskind

Hej Ladies!

Musthave her til sommer må da være rosa! Så min garderobe er da selvfølgelig spækket med en masse tøj i den lækre og flotte rosa farve! 😍 Altså hvem er ikke vild med rosa og generelt bare lyserøde? Jeg kan i hvert fald ikke få nok af den farve 🙈 Så se lige min nye skønne sommerjakke som jeg har købt fra Zara – selvfølgelig i rosa! Og den kan købes lige her 👈

Jeg er allerede blevet super glad for den og har brugt den op til flere gange! Normalt er mine jakker næsten altid sorte eller mørke, så er glad for jeg har fået mig en jakke i en fin farve, hvilket gør rigtig meget for outfittet! 

Det er faktisk lidt nyt for mig, at skulle til at bruge sådan en kort model af en jakke. Normalt bruger jeg lidt længere jakker – men der må jo ske noget nyt en gang i mellem og er sikker på at den her jakke bliver et hit i forårs og sommer garderoben

Jeg skal have den på til mit bryllups-outfit til sommer. Men den bliver med garanti brugt inden festen – meget mere end den allerede er blevet brugt🙈

Jeg glæder mig til at vise jer nogle flere outfits med jakken på!

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *