Beauty


Hej Ladies!

I går fik jeg opfyldning af mine vipper 😍
Jeg får lavet single eyelash, det er den metode jeg har haft bedst erfaring med. Før fik jeg lavet med buketter, hvilket ikke holdte særlig længe og det var så tydligt når nogle af dem begyndte at falde af! Hvorimod dem jeg har nu ser meget mere naturlige ud, og man lægger ikke mærke til når de begynder at falde af.

Jeg er bare så super glad for at jeg er begyndt at få lavet mine vipper! Det er så dejligt, at stå op hver morgen og ikke skulle tænke på at ligge mascara men at de bare altid er flotte. Ligeledes ikke at skulle fjerne makeup om aften eller vågne op helt sort om øjne 😅🐼 Generelt er jeg helt vildt dårlig til at gå med mascara, jeg bliver simpelthen altid bare helt sort om mine øjne!

Vipperne holder sig pæne i ca. 3-4uger, alt efter hvor godt jeg lige får passet på dem. Det var lidt svært at vænne mig til, at jeg ikke bare kan gnide mig i hovedet når jeg er i bad eller rode rundt i hovedpuden når jeg sover. Men sammenlignet med hvor glad jeg er for dem, er det helt klart det værd!!

Jeg har også fornyligt fået lavet mine bryn, hvilket jeg også er super glad for! Det er så skønt ikke at skulle tegne dem op hver morgen længere, men bare at have pæne bryn hele tiden!

Fortsat god aften til jer alle

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *