Løbetur i vesterskoven

Hej Ladies!

I dag var jeg i vestskoven for at løbe en lille tur sammen med min veninde Anna 🏃💨

Vejret var faktisk ret lækkert til at løbe i, i dag – selvom det blæste en del i dag, var der en god læ inde i skoven.

Her den 08. juni er afholdes der FEMINA kvindeløb 2017 i Haderslev – hvilket mig og Anna har besluttet os for at vi vil deltage i. FEMINA kvindeløbet afholdes rundt om i flere byer i Danmark – du kan tilmelde dig løbet lige her

Jeg har deltaget til rigtig mange forskellige kvindeløb efterhånden – hvilket har været rigtig hyggeligt og godt hver gang! Jeg er ret vild med kvindeløbende, da der bare er en helt bestemt stemning til de løb også er det jo altid lækkert at få en goodiebag med nogle lækre og fine ting i 🙈 Har altid været afsted med nogle veninde og vi får altid nogle dejlige timer ud af det sammen. I år er det første gang at jeg skal afsted med Anna og jeg glæder mig! 

Anna er så sej at hun har besluttet sig for at hun vil starte sin første 10km til løbet. Så nu skal vi igang med træningen til det! Det er så sejt af hende og jeg er sikker på at hun klarer det så godt 💪

Min weekend har jeg brugt på at få arbejdet en hel masse timer! Derudover har jeg været til dressur kursus ved Carina Bruun. Hun var på rideskolen her i weekenden, og underviste både i går og i dag – hvor jeg deltog begge dage. Det var et super godt kursus, og nu ved jeg hvad jeg skal arbejde på fremadrettet🏇 

Jeg tænker at der snart kommer et lille indlæg om Viggo, så i alle kan møde ham!

Fortsat god aften og må i alle have en god uge – fyldt med masse af frisk energi her fra weekenden af 😘

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *