Lucky me

Hej Ladies!

Se lige her hvad jeg var så heldig at vinde i søndags, i en konkurrence som Tasken Haderslev afholdte! Jeg har virkelig ALDRIG før vundet en konkurrence, så jeg var ellevild da jeg fandt ud af at det var mig som havde vundet 🙈 Jeg var inde for at hente dem i dag, de er simpelthen bare så fine! 

DAY gweneth streak beauty
DAY gweneth streak beach

Jeg vandt to fine tasker fra DAY Birger et Mikkelsen. En lækker og stor strand taske samt en toilettaske.

Er sikker på at taskerne bliver et hit her til sommer! Glæder mig i hvert fald til at det bliver strandvejr, og jeg skal bruge den store taske, men tror også at den er perfekt at have med til fitness, til håndklæde og tøj osv – også kan toilettasken jo også bruges 😏 

I næste uge flytter vi i sommerhus, frem til at vi kan overtage vores nye lejlighed den 1. juli. Så håber da at vi rammer ind i noget lækkert sommervejr, imens vi alligevel er i sommerhus. Der er ikke langt til stranden fra det sommerhus som vi skal bo i, så jeg kan da rigtig få brugt min nye taske – hvis ellers vejret er med mig!

Begge tasker er at købe hos Tasken i Haderslev – online er de at købe lige her: tasken og toilettasken 

Fortsat god aften alle sammen!

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *