My Sunday night

Hej Ladies!

Det meste af min søndag blev brug på arbejde og Viktor!
Så mig og J besluttede os for, at tage ud og spise sammen om aften for at have lidt kærestehygge, da det er længe siden at vi har haft det! Vi tog på Black Angus i Haderslev, hvor vi begge fik en lækker burger 😜🍔 Vi gik begge der fra såååå mætte! Planen var at vi ville hjem under dynen for at se en film og hygge, men det endte med at vi ramte dynerne også sov vi begge – haha! Vi var simpelhen bare så trætte begge to! 

Da vejret var så skønt i går, gav det da lige anledning til at lufte de bare stænger, i en fin lille sommerkjole, sammen med mine Ilse Jacobsen espadrillos – dem er jeg simpelthen bare så glad for! De går bare sammen med det meste sommertøj og er så fine i den brune/kobber farven 😍 

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *