Farvel Odense

Hej Ladies!

Her kommer der lige en lille kort update på, hvad jeg har lavet de sidste to dage – og hvorfor I ikke hører så meget fra mig.

Vi har brugt de sidste to dage på at pakke hele vores hjem i Odense ned, og i går flyttede vi så fra Odense! Så nu bor vi midlertidigt i sommerhus, frem til at vi kan overtage vores nye lejlighed 01.07, og vi glæder os rigtig meget 😍🙈 Vi kom først ind i sommerhuset sent i går aftes, så her står stadig flyttekasser over det hele! Det bliver dejligt når vi er lidt på plads her nede, vi skal trods alt være her i næsten to måneder. 

I må have en skøn weekend! Jeg vil bruge min på arbejde – også vil jeg se frem til en fridag mandag  😍

 

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *