Monday

Hej Ladies!

I går havde jeg en fridag, som jeg rigtig har nydt 🙌🏼

Jeg startede min morgen ud med denne lækre smoothie bowle med lækker choko müsli og selvfølgelig kaffe til😍 Sad på terrassen og spiste min morgenmad, det er så dejligt at det er ved at være sommer og vejret er til at være lidt mere udenfor!

Jeg skulle derefter til Odense for at få ordnede min bryn, som nu er blevet så fine! Jeg får dem ordnet af Maria Nygaard, som har klinik i Esbjerg, hun har desuden også en frisør salon – travl kvinde! 😱 men hun kører til Odense en gang imellem også. Hun er at finde på sin hjemmeside lige her

Vi skulle desuden også aflevere nøgler til vores lejlighed i Odense, så da jeg skulle vente på det, tog jeg ned i byen og ossede lidt. Jeg fik mig en lækker kylling sandwich og cappuccino på en kaffebar nede i Odense gågade, som hedder coffee & eat – kunne sidde udenfor og nyde det, vejret var jo simpelthen så skønt i går!

 

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *