New nails

Hej Ladies!

I dag vil jeg vise jer mine nye negle 💅 Jeg lavede de her negle i går, og er egentlig blevet meget godt tilfreds med dem 🙌 Jeg plejer ikke selv at lave mine negle, så det er lidt nyt for mig selv at lave dem. Har dog prøvet det før, hvor resultatet ikke blev særlig godt. Jeg har ellers fået lavet mine negle ude hos en i Odense, men da vi nu er flyttet fra Odense besluttede jeg mig for at prøve på det selv igen! 

Jeg har valgt en nude farve denne gang, så de ser lidt mere naturlige ud. De sidste par gange har jeg valgt lyserød, glitter og sten, så nu trængte jeg lige til et par negle som var lidt mere nede på jorden 😌 

Fortsat god aften til jer alle!

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *