Elsker du dig selv?

Hej Ladies

Jeg vil bruge det her indlæg på at fortælle om et super godt program som jeg har set på DR3, det kan ses lige her 👈 

DR3 har lavet programmet ’’Petra elsker sig selv’’, som omhandler Petra Nagel og hendes tanker om sig selv og sin krop. Petra er ikke tilfreds med sin krop og kan nævne mange ting ved den, som hun gerne vil lave om på. Hun har meget svært ved at tale pænt til sig selv og sin egen krop og sammenligner den hurtigt med de model tynde piger, som der er at finde på de sociale medier.

Jeg har fået set de første 4 afsnit ud af de 8 som der er i alt. Men da nettet her nede i sommerhuset ikke er super, så kan jeg desværre ikke se de sidste afsnit lige nu. Så dem må jeg have til gode! 🙏

Jeg tror at der er mange piger som går rundt med de her tanker som Petra lukker op for her i programmet. Jeg sidder i hvert fald med den følelse når jeg ser programmet, at jeg virkelig kender til mange af de ting hun siger! I nogle af de første afsnit, blev jeg faktisk lidt rørt. Det rørte mig virkelig nogle af de ting hun sagde – fordi det netop er sådan jeg selv går rundt og tænker sommetider. Specielt fordi vi levere mere og mere i en præstationskultur, og invitere mere til det uden vi egentlig tænker over det. Vi scroller igennem billeder på instragram og facebook af flotte slanke og sunde piger og af deres sunde mad, mens vi måske sidder hjemme på sofaen med en pose chips, og løbeturen blev der altså heller ikke lige tid – eller måske overskud til i dag.

Jeg elsker programmet, Petra åbner sig virkelig op og er hudløs ærlig. Hun viser mange grænseoverskridende ting på åbent tv for hele Danmark, hvilket er virkelig sejt af hende💪 Programet har virkelig været en øjenåbner! Det er vigtigere at fokusere på det som man rent faktisk elsker ved sig selv og arbejde med det som man måske er knap så glad for. Det er altså ikke sikkert at man er gladere for sig selv, hvis vægten siger 55kg i stedet for 60kg eller hvis man er i fitness hver dag og lever af salater og sund mad. Det er altså i orden at spring den tur i fitness over, hvis blot man er glad 😌

Hvis ikke I har set udsendelsen, synes jeg virkelig at det er det værd at klikke ind og se den!

Rigtig god weekend til jer alle!

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *