GOODIEBOX x Hvisk

Hej Ladies!

Så har jeg modtaget maj måneds Goodiebox😍 Jeg modtog den faktisk allerede i sidste uge, men den blev desværre leveret til vores gamle adresse i Odense, så jeg fik den først hentede her i weekenden🌸

Jeg vil derfor i dag vise jer indholdet af denne måneds Goodiebox – i denne måned har Goodiebox lavet et samarbejde med Hvisk, Hvisk har derfor lagt en lille gave med i Goodiboxen. Hvisk er et dansk fashion brand, som indtil nu har solgt deres smukke og unikke smykker på deres webshop, nu har de udvidet shoppen, så der er mange andre danske designer brands at finde hos dem – og selvfølgelig stadig deres egne smukke smykker✨ Hvisk er ligeledes en online fashion community som består af mere end 9.000 stylister.

 

Denne måneds Goodiebox indeholder nogle lækre beauty produkter! De bliver helt klar et hit hos mig, og jeg glæder mig allerede til at få brugt flere af tingene. Boksen indeholder følgende:

ARDELL, Professional Lashes – smukke vipper, som nemt kan sættes på, med den lim som medfølger og vipperne kan genbruges op til flere gange! Selvom jeg får lavet mine vipper, er det altid godt at have et par liggende i reserve, hvis jeg en dag skal til noget, og jeg ikke lige har fået fyldt mine egne op🙈

BELLÀPIERRE, Gel Eyeliner – en lækker sort gelform eyeliner, noget man virkelig altid kan bruge! 

MIQURA, Bio-Cellulose Sheet Mask – jeg har ikke prøvet de her ansigtsmasker før, så jeg glæder mig meget til at få den afprøvet! Masken indeholder 100% naturlig kokosjuice som blødgør huden! 🙌

INCA OIL, Pandora Oil – En super lækker olie til håret! Jeg bruger selv meget olie til mit hår, da det ellers bliver meget tørt og kruset. Olien er med til at blødgøre håret og give det sidste finish og glans til frisuren 

BENEFIT, Gimme Brow – En fin lille øjenbryns børste, til at style sine bryn lige som man ønsker det. Bryn er noget af det vigtigste i ansigtet, da de er med til at give ansigtet kant og det sidste finish! 

LA THEORIE DES VOLCANS, Noir Eternae Masque Exfoliant – En scrub til huden, med vulkansk sand som fjerne de døde hudceller. 

I må nyde resten af dagen i det lækre vejr 🌞

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *