”Slut fred med din krop” – Kirk Rønler

 

Hej Ladies!
Jeg har været så heldig at jeg vandt to billetter til Kirk Rønlers foredrag ”Slut fred med din krop”, jeg vandt billetterne inde på By Sarah Lykke’s blog, som du kan finde lige her 👈

Jeg inviterede derfor min veninden Anna med, da vi begge har været utroligt vilde med programmet ”Petra elsker sig selv”, så tænkte derfor at det lige var noget for os! Så vi tog turen over til Odense, med forvetninger om en hyggelig aften, med en masse snak om sundhed og måske også lidt med tanken om lidt kliche snak om at elske sin krop.

Men fra det sekund jeg så Kirk og hun hilste på os, kunne jeg virkelig mærke at det her ville blive mere end blot kliche snak om at elske sig selv! Idet fordraget startede og Kick præsenterede sig selv, glædede jeg mig bare til at hører mere! Jeg glædede mig til at hører hendes historie. Hører om hende og hendes ærlighed – for hold da op hvor er hun bare bundløs ærlig! Der bliver ikke lagt låg på noget og det bliver ikke pakket ind, hvilket jeg er vild med!😍 I løbet af de to timer, fik jeg flere gange tåre i øjne og gåsehud, fordi hun virkelig formår at ramme en! Hun åbner op for noget af det dybeste inde i os, åbner op til noget som vi ikke har lyst til at tale højt om. Samtidigt formår hun at få smilet frem hos os alle og få vendt nogle af tingende til noget sjovt. Det er jo i bund og grund et lidt trist emne og ret så seriøst!

Jeg elsker at Kirk også fortælle os om sine uperfekte side! Hendes historie er altså ikke bare en historie om at hun har haft det skidt med sig selv, også blev det hele løst ved en mirakel kur. Der er ikke noget som bare løser dine issues, men det kræver virkelig at man arbejder med dem.

Kirk blev i 2016 kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder af Femina. I foredraget ”Slut fred med din krop” kommer Kirk bl.a. ind på skam, skyggesider, relationer, selvværd og hvordan man arbejder med det, så man kan slutte fred med sin krop. Kirk er en virkelig smuk og energisk kvinde, som sprudler af energi som smitter sådan af på os andre! ❤️Hendes åbenhed og ærlighed gør at man føler et helt specielt nærvær med hende til hendes foredrag. Udover at afholde sine foredrag har Kirk også en blog, som i kan finde lige her ! 

Jeg vil anbefalde jer at tage jeres veninde eller mor i hånden og tage til et foredrag med Kirk, uanset om I har store issues med jeres krop eller om det blot er en lille bitte ting. Jeg kan forsikre jer om at I vil få jer en lærerig, sjov og inspirerende aften🙏

Jeg købt to bøger som Kirk havde med, jeg købte bogen Elsk og bogen Lev. Jeg glæder mig virkelig til at få læs begge bøger! De begge er at finde lige her: Elsk og Lev

Hun havde i alt tre bøger med: Elsk – som gør dig klogere på kærligheden og hvordan du og din partner dyrker den mere.

Lev – en bog med redskaber til kærlighed, karriere, familie og relationer.

Erogi – Denne bog giver redskaber til hvordan man dyrker sin feminitet og maskulinitet samt hvordan man bruger sin seksualitet som personlig styrke.

 

Fortsat god aften til jer alle – og forlænget weekende, til jer som skulle være så heldige at have det 😊

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *