L’Oréal Beauty Board

Sponsoreret

Hej Ladies!

Jeg er blevet en del af L’Oréals Beauty Board, som en del af L’Oréals Beauty Board modtager jeg produkter fra dem, nye som gamle produkter som jeg så skal anmelde. Jeg har netop modtaget mit første beauty produkt, som er denne Hydra Genius Aloe Water, som er en flydende fugtighedspleje til normal og kombineret hud.

Hydra Genius Aloe Water

Fugtighedsplejen kan både bruges inden man går i seng, efter man har været i bad eller inden man lægger makeup. Hvilket gør den ret lækker, da den kan anvendes hele døgnet og til lige de behov som man skulle have. Den frisker huden op og giver en fin glød til huden. Jeg selv anvender den efter jeg har været i bad, til at fugte huden og blødgøre den.

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *