I juni vil jeg…

Hej Ladies!

Så blev det juni – officielt sommer! I juni kommer der til at ske mange spændende ting. Jeg skal bl.a. til sølvbryllup ved J’s forældre, til kvindeløb med min veninde Anna, har fødselsdag, vi skal flytte og meget andet.

Jeg har netop i dag fået en god nyhed, og jeg glæde mig rigtig meget til at fortælle jer om det senere her på bloggen!

Jeg vil prøve at starte op på en månedlig lille serie, hvor jeg vil komme med 10 ting, som jeg gerne vil nå i løbet af måneden. Jeg vil derfor starte med juni måned, så her kommer der 10 ting, som jeg gerne vil nå i løbet af juni måned – jeg håber at I vil finde det spændende og inspirerende.

1. – Løbe min. 3 gange i ugen: Jeg er endelig begyndt at løbe igen, efter at vi er flyttet fra Odense, og det er simpelthen så skønt! Jeg vil derfor i juni gerne nå at løbe min. 3 gange i ugen, bare 5km. Jeg har fået det gjort her de sidste tre uger og håber på at jeg kan fortsætte det i hele juni. Nu hvor dagene bliver længere og aftenerne lidt lunere, bliver det også lidt lettere at finde tiden til det, da jeg nu kan løbe mig en sen aftentur, uden at det føltes som natteløe, hehe!

2. – Opdater min sommergarderobe: Jeg har simpelthen så meget mørkt tøj, fra vinteren af. Jeg vil derfor gerne have opdateret min sommergarderobe, med nogle lyse og lette farve, blomster print og blonder – jeg har lavet et indlæg med inspiration til nogle fine sommerkjoler.

3 – Læse mindst én bog: Jeg har fornyligt købt mig to nye bøger, bogen LEV og bogen ELSK af Daisy Løvgren. Jeg tror derfor ikke at dette mål bliver et problem at nå i juni. Begge bøger ser ud til at være super gode, og når vi først får noget sommervejr, er der intet bedre end at slappe af ude i solen med en god bog.

4. – Drikke mere vand!: Jeg drikker simpelthen ikke nok vand! Jeg kan endda gå nogle dage, hvor jeg slet ikke drikker noget vand!? Hvilket jo er alt for dårligt. Det er så vigtigt at få drukket en masse vand og specielt nu hvor det bliver varmere i vejret.

5. – Deltage i stævne med Viktor: Jeg satser jeg på at mig og Viggo starte stævne ude på klubben (Hejlsminde rideklub) den 10.-11. juni – jeg satster på bare at starte en LA1 begge dage. Vi krydser finger for at det hele går som det skal og at mig og Viggo bliver klar.

6. – Drikker kolde sommerdrinks: Jeg vil nyde nogle lækre sommerdrinks sammen med J på nogle dejlige sommeraftener.

7. – Tage i biografen med J: Selvom det måske ikke er det mest sommerlige jeg kunne komme på at lave, i sommermåneden så vil jeg gerne en tur i bio snart.

8. – Få meldt mig ind i fitness igen: Jeg vil gerne starte i fitness igen, så jeg skal egentlig bare have taget mig sammen til at få indmeldt mig.

9. – Flytte!: Vi flytter i vores nye lejlighed meget snart! Og jeg glæde mig helt vildt meget!!!

10. – Klare min eksamen godt: Jeg er lige netop startet på et 5ugers online skole forløb og skal i slutningen af juni til eksamen. Jeg krydser finger for at det hele går godt.

 

I må have en skøn dag alle sammen, trods det knap så skønne vejr som vi nu har i dag.

Kys // Lykke

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Hvor er det et dejligt projekt, som du har sat dig for. Det kan jo være, at man får gjort nogle af de ting, som man normalt ikke ville og det er altid godt at kunne motivere sig selv og andre <3 Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *