Frøs Løjt løbet

De blege ben og arme blev i dag luftet lidt

 

Hej Ladies!

Jeg har været så heldig at vinde to billetter til Frøs Løjt løbet, som blev afholdt i dag. Jeg tog min fars kæreste Susanne med og vi begge løb 6,5km. Udover 6,5km ruten, var der også en 3,6km, en 12km og halv marathon

Det var faktisk en ret hård rutte, den var noget kuperet! Men det var nu et meget godt løb, trods den lidt hårde rutte, hehe! 💦 Jeg nåede i mål med en tid på 37min, så det er jo ganske fint. På torsdag, den 8. juni skal jeg til Femina kvindeløbet i Haderslev med min veninde Anna, hvor vi begge skal løbe 10km.

Jeg kan rigtig godt lide at tage til løb, det er helt bestemt noget anden end blot at løbe en tur der hjemme selv. Der er altid en god stemning ved de forskellige løb!

Jeg håber at I alle nyder jeres weekend

Kys // Lykke 💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *