Femina kvindeløb


T-shirten som jeg har på, er den som man får til kvindeløbet i år

Hej Ladies!

I dag har jeg været til Femina kvindeløb i Haderslev, sammen med min veninde Anna, hvor vi begge løb 10km – som jeg har fortalt jer om i et af mine tidligere indlæg.

Det var en noget våd og kold fornøjelse! Det regnede lige fra da vi kom og til vi tog hjem! På trods af det havde vi begge to en rigtig god løbetur! Ruten var super fin, ligesom den plejer at være i Haderslev🙌🏼

Jeg elsker virkelig at tage til kvindeløb, det er simpelthen altid så hyggeligt! Specielt hvis vejret er godt. Og et pluds er selvfølgelig at man får både en goodiebag og en lækker læbe t-shirt med sig! 😍

Her på billederne kan i se den lækre goodiebag, som er det fine net fra Femina og lidt af de fine ting som var i goodiebagen – som bla. er nogle magasiner, en lækker egekilde vand med smag af tranebær – den er virkelig god!! Så er der lidt knækbrød og en masse andre ting i. 👌🏼

Nu har jeg været i bad og har fået varmen igen, så er hoppet under dynen da det er ved at være sengetid for mig 😴 Jeg skal tidligt op på arbejde i morgen, hvorefter jeg skal skynde mig ud og ride undervisning på Viktor efter arbejde også hjem og gøre mig klar til sølvbryllup om aften, så jeg har et lidt stramt program i morgen.

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *