New summer skirt

 

Hej Ladies!

Det er ved at være længe siden at jeg har opdateret bloggen! Tiden er virkelig bare fløjet afsted for mig, med flytning, eksamen og arbejde. Så her får i lige en lille opdatering på det hele 😊

Vi er ved at flytte ind i den nye lejlighed, så det meste står stadig i flyttekasser og vi mangler et par rum som skal males og have nyt gulv på. Vi er i fuld gang med at få det sidste gjort færdigt, så det hele kan komme på plads. Jeg glæder mig så meget til vi er færdige 🙌🏼

Jeg var til eksamen i går, så nu har jeg det hele til en elevplads i butik, hvilket er super skønt!

Da vi er flyttede til Christiansfeld, måtte jeg jo lige gå en tur ned i byen for at se hvad de har af butikker. Jeg var inde i en butik som hedder Smuksak, hvor jeg bla. fandt denne her super fine og søde nederdel som kan købes lige her

Jeg synes den er så sød med de fine blonder! Jeg glæder mig allerede til at få den brugt med en fin sommertop og et par sandaler. Jeg kan allerede sige nu at butik Smuksakk bliver en af mine favorit butikker af handle i! I kan besøge hendes webshop lige her, hvor mange af varerne fra butikken er på 🌸

I aften skal jeg til min søsters studentergilde.

Kys \\ Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *