GOODIEBOX // Festival fever

Hej Ladies!

Jeg vil i dag vise jer indholdet af juni måneds Goodiebox. Igen blev den leveret til vores gamle adresse i Odense, så har først lige modtaget min i går 😫 Men der skulle være styr på det nu! Så næste måned skulle den meget gerne lande her på Kongensgade.

Vi er jo lige midt i festivals tiden nu, så det er selvfølgelig oplagt at denne måneds Goodiebox har festival som tema! Boxen indeholde alt godt at medbringe på sin festival!

GIRLZ ONLY – Dry Shampoo, Dawn ‘til dusk: Noget man bare ikke kan undvære på en festival er altså tørshampoo! Badefaciliteterne er bare ikke altid lige gode og med lidt spildt øl i håret og ikke nyvasket hår er det simpelthen en vinden at medbringe sig!

BIODERMA – Sensibio H2O Solution Miceallaiere: Den perfekte ansigts rens at medbringe sig, den fjerne let og skånsomt makeup og snavs fra huden. Du skal heller ikke vaske ansigtet efter brug. Flasken har ligeledes en perfekt størrelse til at have i sin taske til festivalen!

RSFU – Intim Easy Shave Gel: En lækker gel til at påføre inden barerring for at undgå irriteret hud efter barbering.

L’ORÉAL – Pure Clay Glow Mask: Der er intet som en dejlig ny renset hud! Og hjemvendt fra en uge i telt, så er det vidst tid til lidt selvforkælelse med detox masken og bene op på sofaen

MODELCO – Blush Cheek Powder: En blush er bare skøn at have med sig på festival, så man lige kan få sig lidt mere glød på kinderne. Desuden kan den også bruges som øjenskygge!

BELLÀPIERRE – Mini Kabuki Brush: Perfekt størrelse til lige at have med i tasken, så blushen kan opfriskes i løbet af aften!

EMITÈ MAKEUP – Nail Lacquer: En rigtig sommerfarve som vil være super lækker når man har fået sig lidt tan! Det er altid godt at medbring en neglelak, til at kunne friske den lidt op, når man når lidt længere hen på festivalen. Der er ikke noget grimmere end at gå med en halv afskallet neglelak!

GOODIEBOX – Hårbånd: Et super cute hårbånd, som bare går til alle outfits! Farven er så sommerlig og fin

Hvis ikke allerede at du modtager en Goodiebox hver måned, så synes jeg helt klart det er noget som du skulle tilmelde dig! Det koster kun 169kr. i måned også modtager man sin box lige ved døren, i slutningen af måneden.

Kys // Lykke💋

 

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

12 kommentarer

    1. Ja det er en ret fin box 😀 Men generelt også lækre ting at tage med på ferie, så man ikke behøves alle sine produkter med i full size

    1. Jeg har lige fået den afprøvet og den var virklige lækker at bruge! Den vil jeg helt klart anskaffe mig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *