Min lørdag


Hej Ladies!

Så er weekenden skudt igang og jeg har fået en masse ud af dagen i dag!
Jeg startede min dag ud med, at min far kommer her til morgen, hvor vi så fik lagt det sidste gulv i lejligheden. Det var virkelig skønt at blive færdig med det! I går samlede jeg (ja helt selv) en kommode til vores badeværelse, så den fik jeg også på plads i dag.

Til formiddag kørte jeg til Kolding, for at mødes med min skønne og savende veninde Line, som har været i Australien i næsten et halvt år! Det var virkelig skønt at se hinanden igen. Vi fik hygge med kaffe på Tobbers kaffebar og en tur ned i Kolding gågade. Vi elsker begge kaffe og at gå og ose nede i byen, så det kan vi hygge os med en del timer🙈☕️

Her til aften har jeg haft besøg af to af mine veninde, til grill hygge på terrassen. Det var dejligt at se begge igen, tiden går pludselig hurtigt, også har man ikke set hinanden i 100 år😅 Vi fik kyllingespyd, med salat og kartofler til.

I morgen får jeg nogle af mine veninder på besøg til fødselsdags brunch, det glæder jeg mig til! Det bliver dejligt at se dem alle igen❤️

I må alle have en fortsat god weekend!

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

4 kommentarer

    1. Ja det er nemlig så vigtigt! Tiden kan godt nogle gange flyve lidt afsted, så de ikke bliver set så ofte som jeg egentlig ønsker! Så det har været skønt med en weekend der har stået i venindernes tegn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *