I juli vil jeg…

Hej Ladies!

I juni startede jeg en lille serie op her på bloggen, hvor jeg hver måned vil lavet et indlæg med 10 punkter omkring hvad jeg vil lave i den kommende måned. Jeg har ikke lige nået at få lavet indlægget her til den 1., men vi er jo også kun lige i starten af juli💁🏼😅

Mig og J havde planlagt ferie sammen i uge 33+34 hvor vi gerne vil have været på en lille ferie sammen, vi har endnu ikke været ude og rejse sammen endnu. Men da der sker nye ting for mig i august (nævner det senere i indlægget) så kan jeg desværre alligevel ikke holde ferie i de planlagte uger, øv! J kan desværre heller ikke holde ferie i juli. Så derfor holder jeg selv en uges ferie i uge 30, så jeg skal jo have noget at give mig til i den uge.

1 – Indrette lejligheden færdig: Vi er jo som nævnt tidligere flyttet fra Odense og til lille Christiansfeld i Sønderjylland. Vi er faktisk kommet meget godt på plads ret hurtigt, men jeg vil gerne være helt på plads inden juli måned er omme!

2 – Bruge en masse tid sammen med mine veninder: Der kan hurtigt gå noget tid imellem jeg får set mine veninder. Tiden render virkelig bare fra mig nogle gange! Så nu hvor jeg er flyttet tættere på dem igen, er det med at få set dem en masse! Jeg har flere af mine veninder som flytter efter sommerferien, pga stude.

3 – Slappe af i min ferie: Jeg har jo en uges ferie, den sidste uge i juli så jeg vil virkelig nyde den og få koblet fra og ladt op til ny start i august!

4 – Få redet flere ture: Jeg er faktisk ikke så god til at få redet ud på en tur med Viggo. Det bliver ofres bare dressur ridning i hallen eller på udebanen hvis vejret er til det. Jeg vil derfor i juli få redet lidt flere ture. Så kan vi begge koble lidt fra

5 – Få meldt mig ind i fitness igen: Da vi boede i Haderslev – inden vi flyttede til Odense, gik jeg i fitness i Opstrammeren i Haderslev. Jeg var utrolig glad for det center og se havde simpelthen nogle super gode hold! Så jeg skal med garanti være medlem der nede igen og jeg glæder mig til at få startet op i fitness igen. Det giver noget andet end bare løb og ridning!

6 – Arranger en kæreste weekendtur til august: Da vi desværre ikke skal holde ferie sammen, må jeg få arrangeret en tur til os engang i august, hvor vi begge kan holde fri. Det er ved at være tiltrængt med noget kvilitid sammen

7 – Forberede mig på en ny start i august: Jeg har tidligere nævnt her inde på bloggen at jeg har gode nyheder! Så nu løfter jeg sløret for hvad der skal ske med mig. Pr 01.08 har jeg fået elevplads i Skoringen i Haderslev! Jeg glæder mig helt vildt til at starte der inde🙈😍

8 – Lave min egen iskaffe: Jeg har altså ikke lavet iskaffe selv før. Men jeg elsker det virkelig! Så det må jeg virkelig få prøvet at lave her i juli

9 – Få mig en tan: Jeg har simpelthen bare ingen sommerfarve i år🙄 Så jeg skal virkelig have noget sol, så snart vi har noget godt vejr!

10 – Gå flere turer: Jeg skal virkelig til at blive bedre til at gå en lille tur i ny og næ. Jeg har ny fået en masse fine muligheder for nogle gåture her hvor vi er flyttet hen, så ingen undskyldning🙈

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Hold da op du har da lidt at se til i din ferie, men det er altid godt med en ferie, hvor man får en masse gjort, men samtidig får slappet af.
    Jeg håber, du får en fantastisk ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *