Some of my favorites

Hej Ladies!

Da jeg er blevet spurgt om jeg ikke vil vise mine smykker frem, vil jeg i dag vise nogle af mine yndlings smykker frem for jer her på bloggen💍

Jeg er helt klart en guld pige! Så stort set alle mine smykker er i guld😍 Jeg kan virkelig ikke få nok af smykker, elsker at have en masse at skifte imellem!


Men noget jeg altid går med, er nogle af de smykker her!  Jeg fik min fine diamant ring i konfirmationsgave af mine forældre, for mange år siden da jeg blev konfirmeret, jeg er stadig utrolig glad for den og går altid med den, sammen med min mors gamle vielses ring.

Jeg går også altid med min elskede Georg Jensen Moonlight Grapes ring, som jeg fik i julegave af J! Selvom den er sølv og jeg jo som nævnt tidligere er guld pige, så er jeg virkelig vild med den ring! Tidligere har jeg gået utrolig meget med Georg Jensen margurit ringen, men den er simpelthen blevet så slidt nu. Dog går jeg stadig meget med mine margurit øreringe, dem er jeg virkelig glad for!


Jeg var så heldig at få dette smukke Michael Kors Darci ur i fødselsdagsgave af J i år. Jeg har ønsket mig det ur i længe nu, så er så glad for at jeg endelig har fået det 🙈 Inden da gik jeg altid med Cassio ur, jeg synes faktisk det er utrolig svært at vende mig til at skulle se hvad klokken er nu, frem for det gamle hvor det var digital ur, men det skal vel nok komme 💁🏼

Udover har jeg en del søde små enkelte armbånd fra Lone P og Caroline Abel, som er så fine at pifte sit outfit op med, både enkeltvis eller sammensat med en masse andre

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *