A rainy day

Hej Ladies!

Selvom kaldeneren siger sommer, er det ikke ens betydning med at det er sommervejr her hjemme i Danmark. Så derfor får i nu det her indlæg med 10 punkter til hvad man så kan lave, når vejret ikke er til at ligge på stranden og slikke sol.

1 – Tage en tur i bio: Der går faktisk mange gode film i biografen lige pt. Jeg har for nyligt lige været inde og se den nye Pirates of tre Caribbean. Den var virkelig god så den kan klart anbefaledes 😊

2 – Læs en god bog: Om vejret er godt eller skidt, så kan man altid læse en bog! Den kan jo bare tages med ud i solen. Men der er nu intet som at sidde på sofaen med en god kop kaffe og læse i en god bog.

3 – Se en serie på Netflix: Når nu man har en masse tid, så er det da med at få set noget serie! Jeg er selv igang med at se serien The good wife. Den er virkelig god synes jeg, så helt klart værd at se

4 – Café og kaffe: Tag en tur på cafe, nyd en god kop kaffe indenfor og nyd synet af regnet udenfor. Det er nu ret hyggeligt at sidde inde og betragte regnen. Eller blot hvis vejret ikke er til at sidde ude, så er det ligeså skønt at sidde indenfor at nyde sin kaffe, som det er at sidde udenfor når solen står højt på himmelen.

5 – Netshop: Når vejret alligevel ikke er til at være ude i, så brug da tiden på computeren til at finde lidt lækkert på nettet som lige skal bestilles hjem!

6 – Brug nogle timer i køkkenet: Nu er det ikke fordi at jeg normalt selv står og bruger en hel masse tid i køkkenet og får bagt en masse. Men hvis vejret alligevel er til at tilbringe dagen indendøre, så det oplagt lige at få bagt nogle boller, et stenalderbrød eller måske en kage. Hvilket også er super lækkert at hygge med til eftermiddags kaffen ☕️

7 – Tag i svømmehal: Det er nu ret skønt at tilbringe nogle timer i klorvandet! Så tag en tur i svømmehallen og få svømmet lidt og slappet af. De fleste svømmehaller har også sauna eller dampbad, hvilket jo er så lækkert at sidde og koble af i efter nogle timer i vandet!

8 – Sælg ud: Du har med garanti noget liggende som du ikke længere bruger og heller ikke kommer til at bruge! Så sæt det til salg i stedet for at det var hænger om samler støv! Der er masser af muligheder for at sælge på nettet! Bla. trendsales, tradono, DBA eller divs. grupper på Facebook. Så kan du også med god samvittighed købe noget nyt til dig selv

9 – Hjemmespa: Brug dagen på noget selvforkælelse! Måske får du ikke plejet dig selv nok i hverdagen, så nu er tiden til at dedikere dagen til lige netop det! Find ansigtsmaskerne frem, en lækker salt til fodbad og en god hårkur. Inviter evt en veninde over, så I rigtig kan tøsehygge sammen

10 – Prøv en ny ret: Det er måske ikke altid det man får prioriteret højst i hverdagen, at eksperiment lidt med aftensmaden. Men nu hvor vejret alligevel er til at være indendøre i hele dagen, så brug tiden i køkkenet på at få afprøvet en ny lækker ret! 👅

I må have en dejlig aften!

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *