Prada sunglasses


Hej Ladies!

Så har jeg endelig modtaget mine smukke Prada solbriller! Jeg bestilte i starten af juli de her solbriller hjem, men havde ikke lige tjekket leverings tiden. De var derfor længe om at komme frem til mig! Men nu har jeg endelig modtaget dem og er allerede super glad for dem! De er ret fine at have på, da stellet ikke er alt for bredt, så de er ikke for voldsomme at se på. Samtidig er glasset heller ikke helt mørkt men øjnene er heller ikke lette at se igennem, hvilket jeg godt kan lide!🙌🏼

Så nu må der meget gerne komme lidt mere sol og sommer over Danmark☀️ Jeg har ferie i næste uge, men desværre ser det ikke ud til at jeg får set meget til solen i mik ferie – øv! Jeg glæder mig nu alligevel til at få koblet fra og slappet af i næste uge, inden der starten en helt ny hverdag i august, med nyt job.

Hav en rigtig dejlig aften og fortsat god weekend!

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *