GOODIEBOX // Summer fling

Så er det den tid på måneden igen, nemlig Goodiebox time! Så jeg unboxer selvfølgelig min boks her på bloggen for jer. Jeg synes det er en lidt kedelig boks denne gang, men stadig nogle fine produkter som jeg sagtens kan bruge.

MESAUDA – Definitive Mascara: Om sommeren bruger jeg ikke selv så meget makeup, da jeg får lidt mere kulør i ansigtet og derfor ikke har behov for det. Da jeg får lavet mine vipper, bruger jeg sjældent mascara, men til anledninger bruger jeg lidt oven på mine vipper samt på de nederste vipper.

RODIAL – Dragon Blood Eye Mask: Med denne øjen maske, kan man virkelig få kølet af i ansigtet og slappet af! Om det er efter en lang nat med fest og ballade eller har man blot brug for lidt ekstra selvforkælelse så giver Rodial en skøn og afkølende fornemmelse til omkring øjenene.

MODELCO – Instant Brows: Intet som flotte bryn! Med denne pen bliver det let, altid at have flotte og market bryn.

ILSE JACOBSEN – SUN Seaweed Face Cream: Sol og sommer betyder også solcream! Det kan være svært at finde en god solcream, som ikke fedter helt vildt. Denne her ansigts solcream fra Ilse Jacobsen er meget lækker at bruge. Den fedter ikke og er meget let af påfører, uden at man er helt hvid i hovedet – hehe.

NAOBAY – Vitality & Shine Shampoo: Jeg glæder mig til at få afprøvet denne her shampoo. Den dufter dejlig frisk af citrus også indeholder den 99% naturlige ingredienser!

WELEDA – Nail Care Pen: Jeg elsker flotte og velplejet negle og hænder! Med denne her negle pen, bliver det let at holde fingerne pæne. Den er let at påfører på neglebåndende også dufter den skønt af granatæble.

Jeg håber at I alle har nydt det skønne vejr i dag. Det har jeg, jeg er i hvert fald helt rød – av av!!

 

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

5 kommentarer

  1. Jeg glæder mig også til at få min Goodiebox ind af døren, hver måned <3 synes dog også denne boks er lidt kedelig, men helt sikkert nogle produkter jeg vil få brugt alligevel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *