Nem, hurtig og lækker frokost

Hej Ladies!

Så er det mandag og jeg har har ferie i denne uge, hvilket er så skønt og tiltrængt! Jeg har startet dagen ud med at sove længe (til kl 08.00) og det var så dejligt! Så tog jeg ud for at ride Viktor fra morgen af og derefter en tur i fitness. Da jeg kom hjem igen, lavede jeg mig den her lækre, nemme og hurtige frokost som jeg tænkte at jeg lige ville vise jer i dag!

Jeg elsker lækker mad, men jeg hader virkelig at skulle bruge længe på det i køkkenet! Når jeg er sulten, vil jeg bare gerne have mad – hehe! Derfor lavede jeg mig i dag den her lette frokost, som bestod af:

3 æg

1 håndfuld baby spinat

1 tomat

1/2 pebberfrugt

vendt sammen på panden

Dertil lavede jeg mig en lækker smoothie af frost bær og juice. Jeg skar lidt melon til også, da jeg var ret sulten i dag! Ellers plejer jeg at få lidt hytteost til, hvilket også er rigtig lækkert, men havde desværre ikke mere i dag. Med lidt pesto til så er frokosten i hus!

I morgen har J fri, så vi tager ud for at spise i morgen aften og i bio. Jeg elsker når vi har noget kvali tid sammen! Det er så skønt at bruge sådan en aften sammen.

I må have en fortsat god mandag.

Kys // Lykke💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *