GOODIEBOX // The members box

Hej Girls,
Så er det igen tid til at vise jer månedens Goodiebox frem. Denne måneds box har temaet “the members box”, der er nogle ret fine ting med i denne måned!🙌🏼


OLE HENRIKSEN – Counter Balance Oil Control Hydrator & Find Your Balance Oil Control Cleanser:
Der er to små fine prøver med, fra Ole Henriksens nye serie til olieret og kombineret hud. Jeg glæder mig til at få afprøvet begge, da jeg selv har ret fedtet hud til tider, og mangler nogle nye gode produkter mod det!

NAIL INC – Powered by Collagen Ridge Filling Base coat: Går man meget med neglelak eller laver/får lavet negle er det en god idé at passe godt på sine negle. Det kan skade dem ret meget at de er lukket inde hele tiden. Derfor er en base coat som denne, super at påfører inden en lak.

MIQURA – Premium Foot Mask: i en af de tidligere bokse var Miqura bio-cellulose sheet mask med – som jeg vise frem i dette indlæg. Den var virkelig lækker af bruge! Afkølede ansigtet og gav en dejlig blød hud efterfølgende, så jeg glæder mig meget til at få prøvet denne, som er til fødderne!

PIXI – MultiBalm, Baby Petal: denne multibalm har en lækker farve til kinderne, og en god cremede konsistens, sådan er let at blende ud. Den kan også bruges på læberne på som en let øjenskygge👌🏼

THE VINTAGE COSMETICS COMPANY – Eye Lash Curler: intet som smukke bukkede vipper, om det er så med mascara eller naturlige. Med den smukke vippebukker, får man det perfekte look til øjne! Som en bonus er vippebukkeren også i en flot rosa farve 🌸

EMITÉ – Millesis, Active Eye Light, Concealer: Denne concealer kan bruges af alle hudtyper. Til enten at lysne mørke render under øjnene eller blot til at pleje den satte hud.

Ha’ en skøn aften!

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *