Efterårs pink

 

1// Skjorte fra B•Young 2// buks fra B•Young 3// faux fur jakke fra Neo Noir 4// kjole fra Lollys Laundry 5// skjorte fra Gestuz 6// nederdel fra Gestuz

Hej Ladies!

Efteråret byder på en masse skønne farver! Der i blandt lyserød! Derfor vil jeg vise jer lidt af hvad der er at få med den skønne og flotte farve. Print, flæser og sæt er også noget af det som er in til efteråret!

Noget af det som står øverst på min wish list er denne skønne faux fur jakke fra neo noir. Den er simpelthen så blød og flot i farven! Den vil pifte efterårs loket op og er en skøn kontrast til det triste vejr vi snart går i møde!

Jeg er vild med begge sæt jeg har fundet til jer, som kan bruges både sammen, eller seperat😍

Kjolen er så fin og yndig! Perfekt til en af efterårets begivenheden!

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Jeg elsker personligt selv lyserød og også pink! Jeg har selv lige lagt et outfit indlæg op, hvor jeg har en lyserød jakke på, som jeg også bare er så vild med. Jeg er personligt selv vild med faux fur jakken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *