Rainy day

//1 Vero Moda Buks //2 Tommy Hilfiger Gummistøvler //3 Becksöndergaard sokker //4 Rains regnjakke //5 Bordeaux sweater //6 Lala Berlin tørklæde

Hej Ladies!

Nu har vi for alvor fået efterår! Det regner og er bare rigtig trist i vejret☔️ Det ser desværre ikke ud til at blive bedre lige inde for de næste par dage. Jeg har derfor sammensat et lækkert outfit til jer, til de regnfulde dage så det hele ikke bliver så trist og gråt!

Jeg har fundet en lækker lyserød regnjakke, ville så gerne selv eje sådan en! Den er så fin og pifter lige det hele op! Sammen med regnjakken har jeg sat et par Tommy Hilfiger gummistøvler, de er så cool med deres lak look! Lak er vildt meget inde her til efteråret, og der er da ingen undtagelse når det gælder gummistøvler!

Til sådan et trist vejr, er det dejligt med et sæt tøj som er varmt og lækkert at have på! Bordeaux er også rigtig inde her til efteråret og går simpelthen så fint til den lyserøde jakke og det rosa farvet tørklæde fra Lala Berlin.

Et par glimmersokker giver altid outfittet lidt ekstra!

Ha’ en god aften!

Kys // Lykke 💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *