Sunday in Aarhus

Hej Ladies!

Sikke et trist vejr vi har for tiden! Jeg håber godt nok at vi snart får noget lidt bedre vejr. I søndags var jeg i Århus sammen med min bedste veninde Line, vi var heldigvis så heldige at have et lækker vejr så vi kunne hygge sammen nede i byen!

Vi begge to elsker Lagkagehusets flødeboller og selvfølgelig en god kaffe! Derfor skulle vi da selvfølgelig have vores kaffe der og med en flødebolle til! De er lige gode hver gang, hihi. Vi nød det gode vejr og gik rundt i byen og osede lidt. Jeg faldt også over et lækkert sæt nattøj fra Hunkemöller, som jeg allerede er helt vildt!

Line lavede en lækker aftensmad til os, da vi kom hjem til hendes lejlighed om aftenen.

I weekenden tager vi på weekendtur, med min far, Susanne og min søster. Vi skal til et badeland i Tyskland. Vi glæder os begge som to små børn til at komme afsted, hihi. Det bliver også dejligt at have en weekend sammen, alle sammen og få familiehygget en masse!

God aften!

Kys // Lykke💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *