Efterårs look


1// Nederdel //2 Faux fur jakke 3// Rollneck 4 // Mulberry Lily 5// Kimono 6// Vagabond støvle 

 

Hej Ladies!

Så er det for alvor blevet efterår! Dagene bliver kortere, mørkere og koldere. Derfor har jeg sammensat et lækkert efterårs outfit til jer, som kan pifte den ellers så grå hverdag en smule op!

Jeg er helt vild med mærket Neo Noi, de har så fint et design med en masse klassiske ting samt noget lidt anderledes! Jeg er vild med denne kimono hvortil de har lavet både matchende bukser og nederdel. Jeg har valgt at sætte nederdelen til sættet, da jeg synes den er så fin med de fine lag på lag. Under kimonoen vil jeg have denne fine bourdeax røde glimmer bluse på til, den er så sød med den høje hals og flæserne. Jeg er vild med Neo Noir’s faux fur jakker! Både de korte og de lange. I et af mine tidligere indlæg har jeg vist jer den korte model i rosa frem til jer, som jeg også er helt vild med! Her har jeg sammensat outfittet med den lange, som er så elegant! En af mine yndlings tasker er min Mulberry Lily, de er simpelthen så fine! Jeg har den selv i brun, men den er også så fin i den sorte. Støvlerne fra Vagabond er så lækre at have på, og går til de fleste outfits! Jeg er vild med de fine detaljer med spænderne, så de ikke bare er kedelige og sorte.

Håber I har haft en skøn weekend og er klar til en ny uge.

Kys // Lykke💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *