YPPERLIG

//1 Spejl //2 Vase //3 Sofa 4// Pude //5 Pude // 6 Lysestage

Hej Ladies!
Ikea har lige lanceret en ny kollektion, som er designet af HAY.
Jeg elsker HAY, så denne nye kollektion fangede med det samme min interesse! Jeg synes der er nogle rigtig fine ting i blandt og til nogle gode priser! Derfor har jeg samlet lidt af det til jer, i en lille collage. I kan se hele serien inde på Ikeas hjemmeside lige her

De har formået at lave en kollektion som bygger på enkeltheden, de rene linjer og farve kombinationerne. Jeg har valgt at finde lidt af det frem, som er i den lækre bourdeux røde farve, da jeg synes den er så fin her til efteråret! Det er så let at få lidt nye farver ind i hjemme, ved blot at skifte et par puder ud i sofaen og en vase på bordet. Jeg er vild med det spejl som de er kommet med, det er perfekt at have i en entre, da der er plads til at ligge nogle nøgler eller andet på den lille hylder der er.

I må have en skøn weekend! For mit vedkommende står min weekend på arbejde

Kys // Lykke💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *