10 ting du (måske) ikke vidste om mig

Hej Ladies!

Jeg tænker det er på tiden at I kommer til at lære mig lidt bedre at kende! Så her får i 10 ting som I (måske) ikke vidste om mig!
1// Jeg er virkelig ikke særlig morgenfrisk! Jeg skal helst stå op i et meget stille og roligt tempo, sidde for mig selv ude i køkkenet med min nybrygget kaffe og ingen forstyrrelser!

2// Jeg kan altid drikke kaffe! Jeg elsker virkelig kaffe, men det bedste kaffe er den første kop om morgen.

3// Jeg har altid hadet at gå i skole! Jeg vil meget hellere ud og have en praksis hverdag. Derfor elsker jeg min elevplads i Skoringen, hvor jeg er blandt kunder hele dagen.

4// Jeg er kæmpe fan af kjoler og nederdele! Jeg går helst i kjole eller nederdel, jeg synes at det er så fint og feminint!

5// Jeg har sjældent en fridag. Når jeg endelig har, så går den også bare med afslapning og lidt praktisk gøren. Jeg arbejder til dagligt som salgsassistenselev i Skoringen i Haderslev, ved siden af arbejder jeg på Den Gamle Grænsekro i weekenderne, hvor jeg både tager aften og morgenvager.
Jeg kan faktisk rigtig godt lide at arbejde meget! Jeg får helt dårlig samvittighed hvis ikke jeg skal arbejde

6// Jeg elsker at shoppe! Jeg gør det mindst en gang i ugen, om det så bare er en lille ting eller noget større

7// Hvis der er noget jeg er vild med, så er det et lækkert sæt nattøj! Det er så skønt at hoppe i et dejligt sæt nattøj om aften

8// Uanset hvilket humør jeg er i når jeg tager ud til min hest Viktor, kommer jeg altid hjem i godt humør! Det er så afslappende at være der ude ved ham og koble fra

9// Jeg har (desværre) en meget sød tand! Så jeg spiser næsten dagligt et eller andet slik eller andre søde sager.

10// Jeg elsker og hader at løbe! Jeg synes det er så skønt at løbe, jeg nyder det og har det så skønt når jeg kommer hjem. Men jeg hader tanken om at skulle afsted – og det er hver gang!

 

Ha’ en skøn aften og dejlig ferie til jer, som er så heldige at have det!

Kys// Lykke💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

You may also like

5 kommentarer

  1. Jeg kan sagtens kendkende meget af det du har skrevet. 🙂 ‘
    Rigtig god weekend.
    //JIllchristinablog.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *