November wishes

Shop her: Neo Noir jakke // Kubus lysestage // UGGies // Apple watch // Neo Noir bluse // Normann Copenhagen rullebord 

Hej Ladies!
Så går vi snart ind i november måned, hvilket betyder at det snart er Black Friday. Jeg har samlet lidt af de ting som lige nu står øverst på min ønskeliste. Normann Copenhagen rullebordet har stået på min ønskeliste meget længe faktisk, sidste år til Black Friday var det på tilbud, og jeg har fortrudt lige siden at jeg ikke købte det, så kommer det på tilbud i år skal det helt bestemt hjem i køkkenet og stå! Dertil vil den fine lysestage fra Kubus være så fin til

Jeg er helt forelsket i UGGies støvlerne, jeg har selv den lange model i beige, de er simpelthen så dejlige at gå med. Så nu ønsker jeg mig også den korte model, jeg synes den er så fin! Specielt sammen med den lækre faux fur jakke fra Neo Noir, som jeg er helt pjattet med både i den lange og korte model! Jeg har for længe siden forelsket mig i det lækre rosa gold Apple watch, med denne fine rem – jeg håber det ligger under juletræet i år! Jeg har vidst før nævnt at jeg er kæmpe fan af mærket Neo Noir! Denne fine glimmer bluse er da bestemt ingen undtagelse.

Ha’ en skøn uge!

Kys // Lykke💋

Follow me on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *